12 Mart 2013

Evde Yapılabilecek İşler

Merhaba hanımlar,Bu sayfaya geldiğinize göre evde sıkılmış olabilirsiniz yada boş vaktinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz veya aile bütçesine bir katkı için evde yapılabilecek işler arayışına girdiğinizi tahmin edebilirim.

Bu yazımızda sizlere evde yapılabilecek işler arasında günümüz şartlarına en uygun bir kaç iş modelinden bahsedeceğim.Evde sıkılanlara ilham verici olabilir.

Eskiden pekçok kişi tarafından tercih edilen evde boncuk işi vardı bilirsiniz.Eskiden evde yapılacak en iyi iş buydu.Bununla beraber kurdela nikah şekeri işleride revaçtaydı.
Fakat artık teknoloji çağındayız ve şu anda elinizin altında bulunan internet bize yani evden para kazanmak isteyenlere evde iş imkanı sağlıyor.

Bugün kırk milyonu aşan internet kullanıcısı var ve binlerce kişinin evde internetten para kazandığını biliyor muydunuz?

Şimdi gelin ev hanımlarına evde iş imkanı.com'um internetten evde yapılabilecek işler listesine bir göz atın;
İnternette evde yapılabilecek işler arasında ençok tecih edilen yöntem evde anket doldur para kazan yöntemidir.
Pekçok ev hanımı tarafından tercih edilmekte anketörlük işi....Çünkü hem kolay bir iş hemde evde oturarak para kazanıldığı için yüzlerce ev hanımı evde anketörlük yaparak para kazanıyor ki buna bende dahilim.

Anket doldurarak para kazanma işi nasıl oluyor? dediğinizi duyar gibiyim.Hemen açıklayayım;
Pekçok firma piyasadaki ürünleri hakkında yada piyasaya çıkaracağı yeni bir ürün için kamuoyu araştırması yapma ihtiyacı duymaktadırlar.

Belki sizede denk gelmiştir eskiden biri gelir anketimize katılırmısınız diye size bazı sorular sorarlardı.
Şimdi ise bunu internet vasıtası ile yaptırıyor bu firmalar.
Bu iş için anket doldurtan firmalar var ve bu firmalar anketleri dolduracak elemana ihtiyaç duymaktadır.Bunuda günümüz şartlarına en uygun ortam olan internetten yapılıyor.

İlk olarak bu firmalara üye oluyorsunuz bu firmalar sizin mail adresinize anketler gönderiyorlar ve sizse bu anketleri doldurarak bir tıkla geri gönderiyorsunuz ve doldurduğunuz anket başına belli bir miktar ücret alıyorsunuz.Güvenilir anket firmalarının listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Evde anket doldurarak zengin olamazsınız fakat güzel para kazanırsınız.Bu işle ortalama olarak ayda 500-600 tl kazanırsınız.Gerçi günümüzde asgari ücretin 750 tl olduğunu düşünürseniz,evde oturduğunuz yerde hiçte fena bir kazanç değil.

Evde yapılabilecek işler konusuyla ilgili bir diğer işte evde yazitörlük işi dir.Bu iş ile ilgili bilgiyide Yazı yazarak para kazanmak adlı makalemizden edinebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparsanız aradığınız işi daha çabuk bulabilirsiniz.Evde iş imkanı.com