31 Ekim 2014

Umys Nedir?


Yeniden merhabalar,
Bugün bu yazımda sizlere Umys'den yani Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemi'nden bahsedeceğim.

Umys.org nedir?

Pek çoğunuz Umys nin adını yeni duymuş olabilirsiniz.Aslında Umys 2012 yılının son aylarından beri varolan bir sistem ve gün geçtikçe de dev gibi büyümeye devam ediyor.

Umys yi tam olarak Finansal anlamda insanların birbirleriyle yardımlaşması amacıyla kurulmuş bir evden para kazanma ve ek gelir yöntemi olarak tarif edebiliriz.

Özellikle ev hanımlarının çok tercih ettiği bir evden para kazanma yöntemidir.Yani ev hanımlarının çok iyi bildiği bir iş...

Yani bir nevi "Altın Günü" gibi düşünebilirsiniz. Altın gününden farkı ise sizin yardım edeceğiniz miktar aynı kalır hiç değişmez, ancak yardım alacağınız miktar sizden sonra ne kadar üye gelirse o oranda artar. Sizden sonra sisteme üye olan her bireyden para kazanırsınız.

Çok basit bir mantığı vardır, herhangi bir ürün satma derdi yoktur, üyelik ücreti çok azdır. Küçük bir sermaye ile kendi ek gelir yönteminizi kurarak sürekli ve artan bir kazancınız olur.

Peki Umys Ulusal Mali Yardımlama Sistemi ile nasıl para kazanılır?

Bu sisteme yani Umys'ye, sizin tarafınızdan davet edilen herhangi bir kişinin bu sisteme katılması ile siz kazanç elde edersiniz.Bu işe başladığınız anda sisteme dahil ettiğiniz her kişiden ve onlarında dahil ettiklerinden para kazanırsınız.

Bu işe adım adım nasıl başlayacağınızı açıklayacağım;


Bu işe 55 lira ile giriş ücreti yatırarak başlıyorsunuz ve Umys tarafından size özel bir link veriliyor.Örnek link> http://umys.org/?ref=En-basit-kazanc

Bu link tamamen size özel.ref= den sonra kendinize ait bir parola belirliyorsunuz.Sistem tamamen otomatik olarak çalışıyor.Bu link ile sisteme dahil ettiğiniz üyelerden para kazanırsınız.

Mesela size özel verilen linkizi facebook yada twitter gibi sosyal mecralarda paylaşırsınız ve sizin linke tıklayarak gelen ve üye olan her kişiden para kazanırsınız.

İşte hepsi bu...

Bu iş gerçekten bu kadar kolay mı?
Evet gerçekten çok kolay bir iş.Fakat zor olan tek şey var oda ilk üyenizi sisteme yani Umys.org'a dahil etmek.
Yani başlangıç olarak siz sisteme üye olduktan sonra bir kişiyi üye yaparsanız gerisi kolay bir iş zaten.

Bundan sonrası sadece her gün "Hesap özeti" sayfanıza kontrol edip gelen kazançlarınızı izlemek...
Kazançlarınızı almak içinse herhangi bir sınır yok!Hesabınızda çekmek istediğiniz miktar ister 10 TL ister 1000 TL olsun farketmeksizin  istediğiniz zaman "hesap özeti" sayfanızdan ödeme talep edebilirsiniz.Ödemeleriniz PTT ile adınıza yatırılır.

Bu işin püf noktası ise, ne kadar çok kişiyi dahil ederseniz kazancınız o oranda artar.Ayrıca sizin dahil ettiğiniz kişilerden de ve onların ettiklerinden de kazanç sağlayarak sınırsız bir gelire sahip olursunuz.

Aşağıdaki video size daha iyi bir fikir vererek kazanç planını görebilirsiniz.

Umys nedir,umys.org nedir




11 yorum:

  1. Bizler bir şeyi araştırırken nedense hep olumsuz tarafına bakıyoruz ve hemen googlede umys şikayet yazıp ilk gelen sitedeki bilgilere göre önyargılı olarak karar veriyoruz.

    Halbuki bu site başka bir network sitesidir ve elbette başka sistemleri kötü gösterecektir.İnternet ortamında çok fazla bilgi kirliliği olduğunu hiç düşünmüyoruz.

    Umys hakkında daha detaylı bilgi için sitemizi ziyaret ediniz> http://umysorgnedir.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Hay ağzına sağlık kardeşim çok güzel ifade etmişsin

    YanıtlaSil
  3. Peki benim yaptığım her üye 55 tl ödeyecek mi yoksa onlar ücretsiz mi üye olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sizin yaptığınız her üye 55 lira ödeyecek.Yani sisteme giren herkes 55 lira ödemek zorunda.Sizin linkinizle üye olan kişiden siz 10 lira kazanırsınız.Bu 55 liradan size 10 lira ve sizin üstünüzdeki kişilerede 5 er lira dağıtılır.Yukarıdaki videoyu izlerseniz daha iyi anlarsınız.

      Sil
  4. Cep telefonundan yurutebilir miyiz peki ? Bide nasil abone olunuyor umys ye. ? Uye basina nekadar geciyor hesaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cep telefonunuzdan da yapabilirsiniz.Bu linke > http://umys.org/?ref=En-basit-kazanc tıklayarak abone olabilirsiniz.

      Sizin yaptığınız her üyeden 10 lira kazanırsınız.Sizin üyelerin yaptığı her üyeden 5 lira kazanırsınız.Ve bu şekilde devam eden sürekli bir gelire sahip olursunuz

      Sil
  5. Arkadaşlar.gelin beraber yardımlaşarak kazanalım.bir bakın.videoyu izleyin.araştırın.içinize yatıyorsa katılın.ben çok araştırdım ve üye oldum.sizlere de tavsiyemdir.ek gelir elde edersiniz
    http://umys.org/?ref=resaat

    YanıtlaSil
  6. evet bende bu işi isitiyorum ama ne kadar yatırmam gerekiyor belli br sınırı var mı yoksa bize mi bağlı ....

    YanıtlaSil
  7. tamm bende bu işi isitiyorm ödemem miktarı ne kadr belli sınır var mı yoksa bize mi bağlı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaya bey,Umys sistemine daha önce üye olmuş olan bir üyenin davet linki ile üye olunuyor, daha sonra web sitesinin 6 aylık üyelik ücreti olan 55 lira, sitenin hesap numarasına yatırılıyor.

      Üye olduğunuzda aşağıdaki gibi size özel bir link veriliyor.

      Vermiş olduğunuz bu 55 liranın 10 lirası sistem tarafından otomatik olarak sizi davet eden kişiye aktarılıyor. 5 lirası sizi davet eden üyeyi davet edene, 5 lirası bir yukardakine, 5 lirası onun bir üstündekine, 5 lirası bir üsttekine, 5 lirası onun da bir üstündekine, 15 lirası bir üst üyeye ve 5 lirası da bu organizasyonu yapması için sisteme kalıyor.

      İşin daha güzel tarafı ise yönetim panelinizden hangi üyenize ne kadar kaldığı, hangi üyeye kaç lira ödendiği, yeni katılımcının verdiği miktarlar gibi otomatik olarak güncellenen platformdan şeffaf bir şekilde bu süreci takip edebiliyorsunuz.Yani sürekli ve devamlı olarak hesabınıza para geliyor.Kazançlarınızı ise PTT den alıyorsunuz.
      Bu işe başlamak ve detaylı bilgi için bu linke tıklayın>> http://umys.org/?ref=En-basit-kazanc

      Sil
  8. Ben yurt disinda yasiyorum nasil katilabilirim bu isi bende yapmak istiyorum yazarsaniz sevinirim

    YanıtlaSil

Yorum yaparsanız aradığınız işi daha çabuk bulabilirsiniz.Evde iş imkanı.com